Direktlänk till inlägg 7 mars 2007

Go east!

Av Vilhelmina - 7 mars 2007 11:52

Japp, ända till Sverige faktiskt. Jag lämnade tillbaka Motorolan och valde en Sony Ericsson istället, en W850i. Det var ett svårt beslut, särskilt som jag inte kan ångra mig nu. This is it liksom. Jag dividerade över om jag skulle ta Nokian som jag först tittat på, men den var så ruskigt ful och jag kunde inte förmå mig att ens titta på den. Det fanns en annan Nokia som var marginellt bättre, och jag bad killen i butiken att stoppa in ett sim så jag kunde leka lite med den och kolla om den hade de funktioner som jag ville ha. Inga problem, in på lagret och fram med en kartong och så i med butikssim'en. Tyvärr hade den inte det jag ville ha och jag velade fram och tillbaka mellan tre olika nokior. Han visade en Sony Ericsson som han sa var populär men den föll mig inte i smaken. Efter många om och men fick jag syn på den här och föll direkt. Han sa att Sony Ericsson är en av de populärare märkena och han har själv haft dem i fyra år och skulle aldrig byta tillbaka. Det fick bli den och som sagt, I love it! :-) När jag stod där och argumenterade för och emot de olika telefonerna sa jag högt som för mig själv, "I've always thought myself to be easy going and laid back, but now I start to realise i'm fussy and demanding!" Killarna bara tittade på varandra och log, ja, jo, de kunde ju inte gärna hålla med om att jag var krävande, men på samma gång var det svårt att neka till det!! Om någon har bra länkar till siter med themes och annat kul för nedladdning så hojta!Och för er som älskar magnolia kan jag meddela att de blommar för fullt här nu. Min egna lilla darling har precis öppnat första knoppen, men de flesta andra magnoliorna står i blom längs vägarna. Jag tror att min står i aningens skuggläge och den är alltid ett par veckor efter alla andra. Bless him! Mark jobbar natt just nu. Jag kom hem tidigare igår eftersom jag hade en tid hos sjuksystern på eftermiddagen och det var trevligt att ligga i soffan och småprata medan han satt vid datorn och pysslade. Innan han gick drog han för alla gardinerna i lägenheten och tände fjäderljusen som vi har i sovrummet. Det är just sånt jag älskar med honom, hans (ibland!) öga för detaljer. Han vet att jag gillar att ha fjäderljusen tända och då ser han till att tända dem innan han går. (Fjäderljusen är en ljusslinga, typ som julgransljus, men varje lampa är beklädd med vita fjädrar så den är väldigt romantisk.) Vi köpte en kökssoffa på Ebay häromdan. Den passar perfekt med mormors köksbord, bara aningens mörkare än mormors bord, men eftersom båda är furu gör det inte så mycket. (Haha, jag tvekade ett par sekunder innan jag kom på att det heter "furu" på svenska. Hmm, pine? Det är väl "tall" men inte säger man tallsoffa eller tallbord på svenska...? Nej, furu heter det ju!) Vi bjöd precis innan auktionen slutade så vi fick den för ett jättebra pris också, £42, bargain!! Vi har redan fyllt den med allt skräp som förut låg under köksbordet och skrotade, perfekt! Till och med Mark är nöjd! Jag ska klä om dynan och kuddarna, men det får bli en annan dag. Jag måste lägga upp draperiet som hänger framför ytterdörren också! Nu har jag ju förvisso ett sybord så nu är det lättare att ta sig för alla dessa små projekt, ytterligare ett plus med mormors köksbord! Marsvinen har lärt sig att om de skriker får de oftast mat. Eller, rättare sagt, när de fattar att mat är på ingång börjar de skrika! Häromdan när Tesco anlände med mat började de tjuta så fort det ringde på dörren! Mark skojade och sa att Jamie förmodligen stått och kikat i fönstret: Oh boy, it's Tesco, food for us!!! Wheeek wheeek wheeek!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Molly

7 mars 2007 14:03

Haha, vi har också marsvin, två stycken killar, så jag känner igen skriken! Så fort man öppnar kylskåpsdörren där nere börjar de att tjuta på övervåningen, likaså om man går förbi rummet de bor i och säger några vänliga ord.

 
Ingen bild

Vivi

7 mars 2007 16:58

Haha! Ja visst ar de for harliga med sitt tjattrande! Mina tjejer ar bra sa mycket snacksaligare an vad pojken ar, vilket ger Mark vatten pa kvarn...!

 
Betty

Betty

7 mars 2007 19:23

Åh, här blommar magnolian tidigast till valborg...

http://www.hypodea.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se