Direktlänk till inlägg 7 mars 2007

Utmanad!

Av Vilhelmina - 7 mars 2007 12:33

Jag har blivit utmanad av Fialotta: REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information. Nu kör vi:1. Jag är nog en av de mest oböjliga människorna (nej, inte omöjliga, även om det nog finns en och annan som skulle säga även det om mig!) Jag har tränat en del Yoga i mina dar men aldrig lyckats bli mjukare eller mer flexibel. Jag kan nästan sätta händerna i golvet om jag börjer mig framåt, men annars är det stopp överallt. Jag kan inte böja knäna utan att lyfta hälarna, jag kan inte sätta händerna som ett ljus bakom ryggen och jag har väldigt oviga höfter. 2. När jag var yngre brukade jag göra upp olika regler för mig själv såsom att "om jag kan hålla andan tills jag passerat den tredje lyktstolpen då kommer något bra att hända" eller saker som att om jag kliade mig på vänstra armen måste jag klia mig precis likadant på högra armen. (Psyket nästa!) 3. Jag gillar engelsk matlagning! (I alla fall ur en svensk synvinkel är väl det en egendomlighet?)4. Jag älskar surströmming, kräftor och kroppkakor! (Och detta är ett mysterium ur en engelsmans synvinkel!)5. Jag spelade fotboll när jag var liten. (Väldigt underligt ur mina föräldrars synvinkel.) Jag var aldrig särskilt bra, alldeles för bekväm av mig. I alla fall var det det tränaren sa som ursäkt varför jag sällan fick spela annat än på träningen. Jag har i vuxen ålder lärt mig att jag inte alls är särskilt tävlingsinriktad och tycker bättre om aktiviteter där det inte finns någon direkt vinnare eller förlorare. 6. Jag bär sällan kjol. Jag frågade en väninna på jobbet om något som är udda med mig och hon sa "You never wear skirts despite great legs, that's odd!!" Well, great legs vet jag väl inte men det andra, att jag väldigt sällan bär kjol, det stämmer. Jag tycker kjol är för obekvämt, för att inte tala om strumpbyxor! Hualigen!! Sen är det för kallt med kjol för det mesta. Jag är ok med kjol på sommaren, men även då ogillar jag det just för att jag inte tycker om mina ben. Formen på dem är ok, men inte färgen. Jag utmanar Eponine, Petra, Anni, Eva och Helena.(Attans, nu ser jag ju att Eponine redan har blivit utmanad! Oh well!)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Anni

7 mars 2007 13:40

Oj, det var en utmaning det! Får fundera lite...
Mår du bra nu förresten? Magen snäll igen?

 
Petra

Petra

7 mars 2007 16:32

Jag har svarat!
När är det du kommer till Sverige? Hör gärna av dig då så vi hinner ses den här gången.

http://www.enannansida.se

 
Ingen bild

Vivi

7 mars 2007 16:59

Anni, mjo, magen ar som den ar, men den tillater mig i alla fall att ga till jobbet!

Petra, Ja! Absolut! Jag mailar!

 
AnnicaB

AnnicaB

7 mars 2007 22:05

Såg du inte att jag utmanade först :) Spelar väl ingen roll nu när du svarat.

Jag skulle vilja se dig på yoga :)

http://annicanu.blogsome.com

 
Ingen bild

Vivi

7 mars 2007 22:39

Annica, Nej, jag hade inte hunnit lasa dig nar Fialotta utmanade mig! :-)

 
Helena

Helena

7 mars 2007 22:44

Okay, jag antar utmaningen! Hmmmm låt mig bara fundera lite först... det lustiga är att både nummer 2,3,4 och 6 på din lista skulle lika gärna ha hamnat på MIN lista... men nädå, psyket behöver du nog inte! Jag brukade göra liknande grejer (och gör fortfarande!) Liten lätt släng av OCD bara... :-)

http://helenahippo.blogspot.com

 
AnnicaB

AnnicaB

8 mars 2007 12:48

Så kan det gå. Jag stod 2 inlägg före Fialotta - det var därför jag undrade. Om jag var mobbad typ, när jag frågade först :) Hehehehe

http://annicanu.blogsome.com

 
Ingen bild

Vivi

8 mars 2007 12:57

Oj! Namen forlat! NU ar jag med pa vad du menar Annica! Nej, du ar inte alls mobbad, jag hade bara inte sett det! Jag sag inte att du lamnat ett meddelande har!! Det var nog mer tur att jag sag Fialottas utmaning! (Note to self, check comments more regularly! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:52

Jag tror det här var sista inlägget på Bloggagratis förresten. Jag är så less på att tjafsa med redigering av inläggen och jag är övertygad om att jag kommer välja en av de andra två.     Min gissining är att det blir wordpress så bokmärk den. Vi se...

Av Vilhelmina - 11 maj 2007 22:45

Någon som minns kåljärparna man fick i skolan? Jag tyckte faktiskt om dem, och när jag såg att Mark tagit ut köttfärsen ur frysen tänkte jag att jag skulle göra det ikväll. Jag googlade kåljärpar när jag kom hem eftersom jag inte hade en susning hur ...

Av Vilhelmina - 8 maj 2007 21:58

Jag svängde ihop ett paket snabbnudlar, precis sådana som vi åt så gott som dagligen i Afrika och guud vad de smakade ambulans! Jag fick direkt visioner om stranden i Sidi Ifni, Marocko. Det var soligt, Mark och Jules sprang ner till stranden och jag...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 14:42

Jag fick ett tips av söta Lena att Wordpress är en bra dagbokstjänst. Jag registrerade mig där och första intrycket var att det var lite fippligt och bökigt, men efter en stund fick jag grepp om vad allt var och den känns väldigt bra. Bättre än Blogg...

Av Vilhelmina - 6 maj 2007 13:36

Efter Lena's tips på Blogger om Wprdpress har jag precis registrerat en domän där http://vilhelmina.wordpress.com/ för att se om de är bättre än Bloggagratis och Blogger. De har en facility som jag gillar; man kan lägga till flera undersidor med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se